Skip to content
Skip to content
  1. Home
  2. /
  3. Achter de woorden

 

Weblog

Achter de Woorden (de basis 😉…)

Nieuwsbrief

Achter de Woorden (4 x per jaar)

Podcast

Achter de Woorden (4 x per jaar)

'Je moet standaard hetzelfde riedeltje afwerken: technisch onderzoek, sporenonderzoek, buurtonderzoek, cameraonderzoek, WiFi-scans, mastaanvragen. Het kan helaas niet anders. Als we niet over feiten beschikken, kunnen we niets.'

Maarten Severyn over PD-onderzoek
Achter-de-woorden-kaal

Lees, load of luister

Spreekcel Achter De Woorden
Spreekcel Achter De Woorden

Achter de woorden, een ontdekkingsreis door de wereld van recherche en justitie

Achter de woorden wil jou als lezer van Severyn & Govaert meenemen op een ontdekkingsreis door de wereld van recherche en justitie. Hoewel je op basis van statistieken een lezersprofiel kunt maken, zijn er natuurlijk verschillen tussen mensen. De een wil absoluut een gedrukte tekst lezen, de ander heeft de voorkeur voor een tablet of e-reader, nog een ander luistert liever, al dan niet mobiel.

Lees, load of luister, altijd spannend.

Daarom biedt All Fiction Achter de woorden aan in drie edities. De basis is het weblog op deze website. Een selectie daaruit is te lezen in een drie-maandelijkse nieuwsbrief (een mailbericht) én te beluisteren in de eveneens drie-maandelijkse podcast. Overigens verschijnen ook de boeken in drie edities: als paperback, e-boek én als luisterboek.

Research, actueel nieuws en fragmenten uit de boeken

In de afleveringen van het weblog lees je meer over mijn ervaringen tijdens de research voor Severyn & Govaert.

In de nieuwsbrief nemen we behalve het bovenstaande ook de actualiteit mee. Een boekpresentatie van een nieuw deel, een interview of recensie in de pers of ander actueel nieuws, het staat in Achter de woorden. Deze informatie kun je op de website zélf ook vinden in de rubrieken All Fiction in de media en Kort Nieuws.

In iedere aflevering van de podcast tenslotte hoor je – behalve een researchverslag – een kort verhaal als voorstudie voor Severyn & Govaert óf een fragment uit het verhaal waar ik op dat moment aan werk, gelezen door Maud Coppes.

Mobiel luisteren, op een moment waarop het jou goed uitkomt

Podcasting, ‘radio on demand’, is aan een opmars bezig, bij luisteraars én makers. Het intieme karakter ervan past bij waar Severyn & Govaert over gaat: misdaadbestrijding van binnenuit. Een stem roept net als een boek beelden op,beelden die samen een film vormen die zich alleen in jouw hoofd afspeelt. In Achter de woorden – de podcast wil ik zo persoonlijk mogelijk zijn, mijn verhaal alleen aan jou vertellen.

Achter de woorden kun je op je mobiel beluisteren, overal, op een moment waarop het jou goed uitkomt, of je nou het Pieterpad loopt, de Zuiderzeeroute fietst, kookt of in bed ligt.

Reclamespots, vervelende pop-ups, even niet…

All Fiction is zelfstandig en gaat zijn eigen weg. Wij onderscheiden ons met Severyn & Govaert van het reguliere aanbod. Toch kunnen ook wij niet zonder sociale media. Daarom maken we op onze site gericht, maar bescheiden, gebruik van links naar online platformen. In Achter de woorden hoor of zie je geen reclamespots van anderen, wij promoten alleen onszelf 😉…

leeg