Skip to content
Skip to content
  1. Home
  2. /
  3. Boekhandels

leeg

Boekhandels

We hopen natuurlijk dat boekhandels onze titels inkopen zodat All Fiction als kleine zelfstandige uitgeverij kan blijven groeien. Ben je boekverkoper en heb je interesse in de boeken van All Fiction, neem dan contact op met onze vertegenwoordiger Huub van Aalst.

Als eerste op de hoogte?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de verschijningsdata van nieuwe delen van Severyn & Govaert? Mail je gegevens naar ons (naam boekhandel, contactpersoon, bezoek- en mailadres) of schrijf je in voor Achter de woorden, onze gratis nieuwsbrief.

Signeersessie of discussieavond in jouw boekhandel?

Wil je een discussieavond met de schrijver of een signeersessie in jouw boekwinkel organiseren? Dat kan! Neem contact met ons op voor een afspraak.

Promotiemateriaal en leesexemplaar voor boekhandels?

Wil je een leesexemplaar of zoek je promotiemateriaal voor jouw boekhandel? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en we sturen je materiaal toe.

Alle boekspecificaties van de verschillende delen van Severyn & Govaert vind je in het Colofon S&G.

Vertegenwoordiger All Fiction

Huub van Aalst Bookservice vertegenwoordigt All Fiction in Nederland. Huub is als commissionair een vertrouwd gezicht in boekenland.
Voor All Fiction richt hij zich voornamelijk op het aanbieden van nieuwe titels en het activeren van de verkoop van Severyn & Govaert, onze negendelige serie misdaadromans.

Huub van Aalst, vertegenwoordiger van All FictionHuub van Aalst maakt jaarlijks zijn rondes langs de belangrijkste boekhandels in het land en is met ons publiciteitsmateriaal aanwezig op alle landelijke boekhandels-inkoopbeurzen. Die consequente manier van contact onderhouden met onze afnemers garandeert een betrokken vertegenwoordiging.

Heb je interesse in onze boeken, of vragen over nieuwe uitgaven, publiciteit of promotie, of wil je dat Huub ook bij jou langskomt? Neem contact met ons op.