Skip to content
Skip to content
  1. Home
  2. /
  3. Boekhandels

Eerdere boekpublicaties:

Cover SchaduwkantDucttape

Kort verhaal, fictie

(…) “In december 2015 is mijn eerste korte verhaal gepubliceerd. Ducttape is een op zichzelf staande voorstudie voor Onder verdenking, het eerste deel van Severyn & Govaert.” (…)

Eric Oosthoek in Podium.

Ducttape is eind 2015 uitgekomen in de bundel Schaduwkant, uitgegeven bij Uitgeverij LetterRijn, Leidschendam.

2015, ISBN 978-94-918752-2-9.

Een fragment uit Onder verdenking is verschenen in het on-line-tijdschrift Editio Magazine van 26 mei 2016 in de rubriek Podium.

Meer weten over hoe een ducttape een dader kan ontmaskeren? Ga naar dit artikel van het NFI.Basisboek Televisie makenBasisboek Televisie maken

Vakliteratuur, non-fictie

1990, ISBN 9001 666361, co-auteur deel 1: Ab Revoort.

Uitgeverij Wolters-Noordhoff, Groningen

Eerste Nederlandstalige handboek op het gebied van televisieregie in het algemeen en dramaregie in het bijzonder, inclusief 2500 begrippen uit het vakjargon verklaard.

2005, ISBN 9001 66637, tweede herziene druk, zevende oplage.

“Een absolute must voor iedereen die houdt van het medium televisie”. Aad van den Heuvel

“Dit boek behandelt de kunst van het televisie maken zo goed en grondig dat ik het iedereen zou willen aanraden, niet alleen aan de beginnende televisiemaker, maar misschien nog meer aan de gevorderden”. Jan Keja.

Door de jaren heen zijn van Basisboek televisie maken meer dan 10.000 exemplaren verkocht.


Uitnodiging boekpresentatie Basisboek televisie maken - 1990


Cover Oog in OogOog in oog

Monologen, fictie

Eli Asser, Walter van den Broeck, Mia Meijer, Guido van Meir, Peter van Straaten, Rudy Geldhof, Jan Matterne, Ischa Meijer, Louis Verbeeck, Eddy Asselbergs en Carel Donck

1991, ISBN 90-6403-238-6, eindredactie Eric Oosthoek

International Film & Theatre Books, Amsterdam


leeg

Huub van Aalst BookserviceOnze uitgeverij All Fiction wordt in Nederland vertegenwoordigd door Huub van Aalst Bookservice. Huub is als commissionair een vertrouwd gezicht in boekenland. Hij heeft 40 jaar ervaring in het boekenvak, was ruim 10 jaar boekverkoper en werkte 30 jaar als vertegenwoordiger bij diverse uitgeverijen.
Zijn werkzaamheden voor All Fiction richten zich voornamelijk op het aanbieden van nieuwe titels en het activeren van de verkoop van Severyn & Govaert, onze negendelige serie misdaadromans.

Portret Huub van AalstHuub van Aalst maakt jaarlijks zijn rondes langs de belangrijkste boekhandels in het land en is met ons publiciteitsmateriaal aanwezig op alle landelijke boekhandels-inkoopbeurzen. Die consequente manier van contact onderhouden met onze afnemers garandeert een betrokken vertegenwoordiging.

Ben je boekverkoper?

We hopen dat je een kleine, zelfstandige uitgeverij wilt helpen door onze titels in te kopen en ze actief aan de lezer aan te bieden. Wil je meer achtergrondinformatie over Severyn & Govaert of heb je andere inhoudelijke vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar info@allfiction.nl.
Bellen kan ook: 020 – 42 05 774 (kantooruren: 9:00 – 17:00 uur).

Voor vragen over nieuwe uitgaven, publiciteit of promotie kun je ook contact opnemen met onze vertegenwoordiger voor Nederland, Huub van Aalst.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de verschijningsdata van nieuwe delen van Severyn & Govaert? Mail je gegevens (naam boekhandel, contactpersoon, bezoek- en mailadres) naar info@allfiction.nl of schrijf je in voor Achter de woorden, onze gratis nieuwsbrief.

Wil je een discussieavond met de schrijver of een signeersessie organiseren? Wil je een leesexemplaar of promotiemateriaal? Wij helpen je graag!

Alle boekspecificaties van de verschillende delen van Severyn & Govaert kun je vinden onder Colofon S&G.