'Uitgeven is volhouden en afzien'

Eric Oosthoek over uitgeven

'Onder verdenking' is een on-Nederlands, verrassend goed boek. Originele kwaliteit. Vergelijkbaar met de Scandinavische detectives. De lezer wordt meegenomen in een zeer goed geresearchte wereld, je hebt steeds het idee dat het écht zo gaat. Dat “echt zo gaan” is een van de sterke punten. De karakters blijven interessant tot het eind, daar gaan we nog meer plezier mee beleven in de volgende delen. Oosthoek kan echt schrijven. Ik denk dat veel detective- en crimelezers deze boeken graag zullen lezen. De serie verdient positieve marketing.

Filmproducent Paul Ruven (Talent United) over ‘Onder verdenking’

Kort Nieuws

Winnaars In de boekenkast!

In de Boekenkast
De winnaars van de prijsvraag van het boekenblog In de boekenkast zijn bekend. Hieronder hun namen. Zij ontvangen een gratis exemplaar van het eerste deel van Severyn & GovaertOnder verdenking, beschikbaar gesteld door All Fiction.

De winnaars zijn: Brigitte van Duijn uit Noordwijk, Herman Nieuwenhuis uit Baak en Ans Stier uit Beneden Leeuwen. Deze week ontvangen zij Onder verdenking.

Gefeliciteerd en veel leesplezier!

Winactie ‘In de Boekenkast’

Winactie In de Boekenkast
Het boekenblog In de Boekenkast schrijft een winactie uit voor Onder verdenking, het eerste deel van Severyn & Govaert. Er worden door All Fiction drie gratis exemplaren beschikbaar gesteld. De vraag waar het allemaal om draait is:
‘Welke schokkende gebeurtenis vond er plaats op vrijdag 26 januari, de 24ste verjaardag van Maarten Severyn?’

Ga naar In de Boekenkast en win een paperback van Onder verdenking! Succes en veel leesplezier!

Winnaars Bazarow-actie bekend!

Winactie BazarowHieronder de namen van de drie winnaars. Zij ontvangen een gratis exemplaar van het eerste deel van Severyn & GovaertOnder verdenking, beschikbaar gesteld door All Fiction.

De winnaars zijn: Wilma Bosch uit Bunschoten, Bep Heutink uit Genemuiden en Jacqueline de Waal uit Amsterdam.

Gefeliciteerd en veel leesplezier!

Lees Bazarow Magazine!

Severyn & GovaertOnder verdenking
Devika van Steeg: ⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Een spannend en goed debuut.’
Boekblog In de Boekenkast, 16 mei 2020

All Fiction is vertegenwoordigd op de LibrisBlz-voorjaarsbeurs 2020!

Libris-Blz Voorjaarsbeurs 2020
All Fiction zou op de Libris|Blz-Voorjaarsbeurs 2020 in Hoevelaken
vertegenwoordigd worden door Huub van Aalst Bookservice.
Jammer genoeg werd deze beurs afgelast vanwege de corona-crisis. Hopelijk gaat het september a.s. wel weer lukken…

Winactie op Bazarow!

Winactie BazarowBazarow* is een boekensite, waar je méér kan doen dan boeken kopen. Je vindt er ook recensies, nieuws, een agenda en zelfs een digitaal boekenmagazine. Deze nog jonge, maar nu al interessante site is in editie 2 van zaterdag 11 januari jl. een winactie gestart. Drie winnaars krijgen een exemplaar van Onder verdenking, gratis beschikbaar gesteld door All Fiction.

Doe mee aan de winactie, lees Bazarow Magazine!

* Bazarow is vernoemd naar de tragische held Jevgeni Vasiljevitsj Bazarow uit Vaders en zonen, een roman uit 1862 van de Russische schrijver IvanToergenjev. 

De nieuwe seriefolder is verschenen!

Geïnteresseerd? We sturen hem graag aan je op. Mail ons!

De Nieuwe Seriefolder...
‘Verwarde-man-procedure’ – © Fotografie Goert Giltaij

Wat zie je op deze voorpagina?

Op de voorkant staat een foto van een hardplastic schild, gebruikt in de wereld van inbewaringstelling, voorlopige hechtenis en gevangenhouding. De zwarte banden aan de achterkant zijn de handgrepen waarmee de drager het schild vasthoudt. Wanneer iemand volstrekt onhandelbaar en/of psychotisch is, past men de ‘verwarde-man-procedure’ toe. Een groep van vijf man benadert de verdachte met de bedoeling hem te fixeren: de voorste draagt het schild, de twee man daarachter (‘voor 1 en 2’) focussen op de armen, de twee man daar weer achter (‘achter 3 en 4’) op de benen van de verdachte.

Beurs voor Bijzondere Uitgevers - Amsterdam
Beurs voor Bijzondere Uitgevers – Amsterdam

13:39 uur:
Het eerste exemplaar van Onder verdenking is verkocht… 

VrouwenThrillers.nl, de winactie:

Tineke Rol, een van de drie winnaars, reageert hieronder op Onder verdenking:

‘Met veel plezier heb ik het eerste deel van de serie Severyn & Govaert gelezen. Eenmaal in het boek begonnen, heb ik het niet meer kunnen wegleggen en het in één dag uitgelezen. Het is mooi dat het verhaal gebaseerd is op waargebeurde feiten en er is duidelijk research gedaan. Bijkomend feit is dat het zich grotendeels in Nederland afspeelt waardoor je plekken en plaatsen herkend. (…) Het is een spannend boek waarbij ik helemaal in het verhaal opging en graag wilde weten hoe e.e.a. afliep. Severyn is een interessante rechercheur die al het e.e.a. privé en in zijn werk heeft meegemaakt. Je voelt zijn frustratie over een aantal zaken. (…) Het is fascinerend hoe de drie verhaallijnen in het boek toch één geheel vormen waarbij diverse zaken als drugs criminaliteit, politiek, dood door schuld, bedreiging en moord behandeld worden.
Ik vind het boek een aanrader voor liefhebbers van misdaad- en politieromans (…), geef het boek 5 sterren en kijk met spanning uit naar de volgende delen.’
Tineke Rol, Mijdrecht.

Boekhandel Adr. Heinen Den Bosch
Boekhandel Adr. Heinen – Den Bosch
Boekhandel Adr. Heinen - Den Bosch
Boekhandel Adr. Heinen – Den Bosch

VrouwenThrillers.nl, de winactie:

Wie gaven het goede antwoord op de vraag:
Wanneer is Maarten Severyn geboren?

Hieronder de drie winnaars. Zij ontvingen inmiddels een gratis exemplaar van Onder verdenking, het eerste deel van Severyn & Govaert:

Tineke Rol uit Mijdrecht, Sander de Boer uit Leeuwarden en Marloes Frijters uit Etten-Leur.

Gefeliciteerd en veel leesplezier!

😉…: Het antwoord was: 26 januari 1966.

Ga naar vrouwenthrillers.nl en win een gratis exemplaar van Onder verdenking

Winactie Vrouwenthrillers.nl
Winactie op vrouwenthrillers.nl !
Boekhandel Buitelaar - Breda
Boekhandel Buitelaar – Breda
Onder verdenking in Thailand
Zelfs op het strand in Thailand wordt Onder verdenking gelezen…

Onder verdenking aangeboden aan de Openbare Bibliotheken

Logo NBD Biblion

NBD-Biblion is de landelijke service-organisatie van de Openbare Bibliotheken

‘Onder verdenking’ is het eerste deel van een door de auteur aangekondigde serie over het duo Maarten Severyn en Lydia Govaert. Severyn is rechercheur en Govaert is officier van justitie. (…) De roman is goed geschreven en als lezer blijf je geboeid. (…) Het boek is gebaseerd op ware gebeurtenissen en geschreven door Eric Oosthoek (1948), die lange tijd als regisseur, producent en scenarioschrijver voor de publieke omroep werkte. Sinds 2008 richt hij zich volledig op het schrijven van romans.
Voor lezers die houden van politieromans en lezers die houden van true crime. 

Recensent NBD Biblion: Norma Montulet 

Boekhandel De Kler Leiden
De afdeling True Crime in boekhandel De Kler in Leiden

All Fiction naar de beurs…

Beurs Van Bijzondere Uitgevers 2019All Fiction staat op zondag 8 december a.s. op de Beurs voor Bijzondere Uitgevers in Amsterdam (op het 2e balkon 😉…). Paradiso, Weteringschans 6-8, 13.00-17.00 uur. Entree: €4.-.

Geïnteresseerd in bijzondere boeken? Ondersteun je eigenzinnige uitgevers? Kom langs!

Severyn & Govaert – Onder verdenking ⭐️⭐️⭐️ – Dayenne Wamsteeker

Onder verdenking is het eerste deel van een thrillerreeks van de hand van Eric Oosthoek, waarin rechercheur Maarten Severyn en officier van justitie Lydia Govaert centraal staan. Met name de rechercheur komt in dit eerste deel veel aan bod. Severyn is een vrij harde rechercheur, die veel aan zijn hoofd heeft, door de twee misdaden die hij onderzoekt en de dood van zijn vrouw Anne. Hij zoekt rechtvaardigheid in al deze zaken en zoekt daarbij soms ook de randjes op om de waarheid boven tafel te krijgen. De samenwerking met zijn partner Rooda is boeiend om te lezen en vormt voor de volgende delen ook een interessant samenspel. (…) Dit eerste deel is veelbelovend voor de vervolgdelen van deze serie. De personages zijn interessant en de verhaallijnen zijn goed doordacht. Ik waardeer dit boek met 3 sterren. De auteur hoopt elk half jaar een nieuw deel van deze serie over rechercheur Severyn en officier van justitie Lydia Govaert op te leveren.

Citaat uit het boekblog In de Boekenkast, 5 december 2019

BOEKBLAD Magazine oktober 2019Een citaat uit een artikel van Marcel Misset in BOEKBLAD Magazine van oktober 2019:
Jan de Boer pakt er nog een thriller bij, van tv-regisseur en scenarioschrijver Eric Oosthoek, net verschenen bij diens eigen uitgeverij AllFiction. ‘Van dit boek heb ik niet alleen de vormgeving gedaan, maar ik heb ook geholpen met het opzetten van zijn uitgeverij, met de promotie en de verkoop. Dat is absoluut een nieuwe trend, auteurs die heel professioneel hun eigen boeken uitgeven.’

Boekhandel Dominicanen, Maastricht
Op tafel bij Boekhandel Dominicanen, Maastricht
© Fotografie All Fiction
De lange arm van Rabat, cartoon van Mohand Abttoy
De lange arm van Rabat
© Mohand Abttoy

Deze cartoon van Mohand Abttoy laat helaas niets aan de verbeelding over: lees Onder verdenking (óók over de achterkant van Marokko 😪…)

Mohand Abttoy
Mohand Abttoy
Fotografie Karla Hoffman

Abttoy (1964, Al Hoceima) leeft sinds 1991 in Rotterdam. Hij is cartoonist, schilder en muzikant. Abttoy vraagt in zijn werk aandacht voor de Marokkaanse Rif. In deze opstandige regio onderdrukken, arresteren en vernederen verschillende afdelingen van politie, leger en geheime dienst al jaren de oorspronkelijke bevolking.

IMG 0862

In de schappen bij boekhandel De Drukkery in Middelburg
In de schappen bij boekhandel De Drukkery in Middelburg
© Fotografie All Fiction
Nieuwsbrief Studio Jan De Boer
Vermelding in de Nieuwsbrief van Studio Jan de Boer
# september 2019
Boekhandel Gianotten Mutsaers in Tilburg
Boekhandel Gianotten Mutsaers in Tilburg

Cijfers van KVB Boekwerk
dd. 26-09-19

KVB Boekwerk is kennisplatform voor de boekensector.

  • In 2018 waren er 18.900 actieve auteurs in Nederland, 10% minder dan in 2014.
  • Het aantal titels is sinds 2014 slechts met 2% gedaald.
  • Minder auteurs schreven meer werk (6500 titels).
  • Bij schrijvers en titels van fictie (een van de belangrijkste genres in Nederland) is het minst veranderd.
  • Het aantal auteurs blijft al vijf jaar ongeveer gelijk. Het aantal titels schommelt.
  • Lezers lezen meer fictie (gemiddeld 9,7 boeken per jaar) dan non-fictie (6,5 boeken).
  • Binnen fictie is spannende fictie nog altijd het meest gelezen genre, gevolgd door boeken gebaseerd op een waargebeurd verhaal en literaire romans.
De etalage bij Island Boekholt
In de etalage bij Island Boekholt – Amsterdam
© Fotografie All Fiction
Coffee Company op het Waterlooplein in Amsterdam
In de Coffee Company op het Waterlooplein in Amsterdam
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Bij boekhandel Voorhoeve in Hilversum
© Fotografie All Fiction
De affiche prominent bij boekhandel Island Boekholt in Amsterdam
De affiche prominent bij boekhandel Island Boekholt – A’dam
© Fotografie All Fiction
Island Boekholt - Amsterdam
Naast de kassa bij Island Boekholt – Amsterdam
© Fotografie All Fiction
Website van eBook.nl
Website van eBook.nl
Boekhandel Scheltema - Amsterdam
Boekhandel Scheltema – Amsterdam
All Fiction wordt op de Libris|Blz Najaarsbeurs in Hoevelaken vertegenwoordigd door Huub van Aalst Bookservice
All Fiction wordt op de Libris | Blz Najaarsbeurs in Hoevelaken vertegenwoordigd door
Huub van Aalst Bookservice
'BoekBlad was erbij...'
‘BoekBlad was erbij…’

Spannings.BlogspotPeter Kuijt schrijft over Onder verdenking in De Spanningsblog

De website van Storytel
De website van Storytel
De website van Luisterrijk
De website van Luisterrijk
Tomas Ross tijdens zijn dankwoord
Tomas Ross tijdens zijn dankwoord
© Fotografie All Fiction

Dankwoord van Tomas Ross

Overhandiging 1e exemplaar van Onder verdenking
De overhandiging van het eerste exemplaar
van ‘Onder verdenking’ aan Tomas Ross
© Fotografie All Fiction
Het team van Thinium
Lotty Liefting (planning) en Eva de Vries (audiotechniek)
werken bij Thinium, onze luisterboekenproducent
© Fotografie All Fiction
Het A-Team van All Fiction: vlnr. Anna, Veerle en Linde
Het A-Team van All Fiction: vlnr. Anna, Veerle en Linde
© Fotografie All Fiction
Boekpresentatie Onder verdenking
Boekpresentatie ‘Onder verdenking’
© Fotografie All Fiction
Advertentie in Het Parool van 23 augustus jl.
Advertentie in Het Parool van 23 augustus jl.
De zending is gearriveerd bij Scheltema
De zending is gearriveerd bij Boekhandel Scheltema…
© Fotografie All Fiction
'Onder verdenking' op weg naar Boekhandel Scheltema voor de boekpresentatie
‘Onder verdenking’
op weg naar Boekhandel Scheltema voor de boekpresentatie
© Fotografie All Fiction
Advertentie op de website van Scheltema
Advertentie op de website van Boekhandel Scheltema
© Fotografie All Fiction
Onder verdenking: ook als e-boek...
‘Onder verdenking’: ook als e-boek…
© Fotografie All Fiction
Dieuwertje Blok leest...
Dieuwertje Blok begint aan ‘Onder verdenking…’
Fotografie: © All Fiction

Vrijdag 30 augustus 2019
16:30 | 18:00 uur

Boekpresentatie van Onder verdenking,
het eerste deel van Severyn & Govaert

Boekhandel Scheltema, 4e verdieping,
Rokin 9, 1012 KK Amsterdam

allfiction.nl

leeg
leeg
Volg ons op sociale media!
Image 3

Sociale media

All Fiction is zelfstandig en gaat zijn eigen weg. Wij onderscheiden ons met Severyn & Govaert van het reguliere aanbod. Toch kunnen ook wij niet zonder sociale media. Daarom maken we op onze site gericht, maar bescheiden, gebruik van links naar online platformen.

Wij vertrouwen op ons aanbod en op jouw eigen mening. Heb je waardering voor wat we maken, vertel het je vrienden en collega's. Heb je kritiek, aanvullingen of suggesties, vertel het ons.

Image 3

Cookies

All Fiction maakt gebruik van technische en functionele cookies. Wij plaatsen geen marketing-, tracking of third party cookies. We maken alleen gebruik van analytische en functionele cookies en zorgen ervoor dat bezoekers anoniem blijven. Hun gegevens worden níét gedeeld met derde partijen en IP-adressen worden geanonimiseerd. Daarom zie je geen cookie melding bij het openen van www.allfiction.nl.

Image 3

Jij of U?

Vroeger sprak je mensen die je niet kende altijd met u aan. 'Je en jij' was voor intimi. Tegenwoordig zeg ik 'je en jij' tegen iedereen die dichtbij me staat, mijn lief, mijn collega’s, vrienden en bekenden. Soms wil je een gesprek niet moeilijker maken dan het al is. De koning, de burgemeester, de wijkagent, ik zal ze met 'u' aanspreken, ook al zijn ze veel jonger dan ik.

Schrijvers en lezers zijn op elkaar aangewezen, ze hebben elkaar nodig. Voor deze website en alle andere vormen van communicatie vanuit All Fiction kies ik voor 'je en jij', in de hoop dat dit het contact met lezers directer zal maken.

Image 3

Privacy

All Fiction is een onafhankelijke uitgeverij van Nederlandstalige fictie rond het werk van politie en justitie. Wij produceren boeken in drie verschijningsvormen: luisterboeken, e-boeken en gedrukte boeken. Daarnaast publiceert All Fiction onder de titel Achter de woorden twee periodieken: een podcast en een digitale nieuwsbrief, allebei gratis. Privacy verklaring